İTÜ Beton Kano Yarışması [20.02.2017]

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin köklü kulüplerinden Mühendisliğe Hazırlık Kulübü’nün organize ettiği Beton Kano Yarışması bu yıl ikinci yılını kutluyor. İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Beton Kano Yarışması mühendislik fakültesi öğrencilerinin 2,7 gr/cm^3 yoğunluğa sahip olan betonun sınırlarını zorlamasını istemektedir. Mühendislik yeteneklerini ön plana çıkaran yarışma betondan yapılan kanoların tasarımından sonra yarışmacılardan onların dümenine geçerek yarışmalarını istemektedir. Yarışma TASARIM RAPORU VE SPORTİF YARIŞLAR olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır. Sportif yarışlar 21 Mayıs 2017 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Göletinde gerçekleştirilecektir.

Beton Kano Yarışması tüm mühendislik fakültesi öğrencilerine açıktır. Her takım en az 4 en fazla 10 kişilik ekiplerden oluşur. Her takımın bir danışman hocası bulunmaktadır.

Etkinlikten fotoğraflar için:

Daha fazla bilgi için