Akademik Ödül Töreni, Öğretim Elemanlarımızın Başarısı [08.05.2018]

1 Ocak 2016-31 Aralık 2016 döneminde Üniversitemiz adresli yapılan Yayın, Proje ve Patent çalışmaları dikkate alınarak Üniversite geneli ve Fakülteler bazında dereceye giren öğretim elemanları için yapılan Akademik Ödül Töreni 7 Mayıs 2018 tarihinde Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Üniversitemiz genelinde yapılan değerlendirmede Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları ile Proje alanlarında Fakültemizden dört Öğretim Elemanı ödül kazanmışlardır. Üniversitemiz ve Fakültemizin bilimsel araştırma faaliyetlerine katkılar yapacak proje ve bilimsel yayınların sayısının önümüzdeki dönemlerde de artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu vesileyle, ödüle layık görülen Fakültemiz öğretim elemanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Prof. Dr. Engin GÜLAL

Üniversite Genelinde Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları Alanında Dereceye Giren Öğretim Elemanları

Prof. Dr. Eyüp Debik

Arş. Gör. Dr. Kübra U. Altuntaş

Üniversite Genelinde Proje Alanında Dereceye Giren Öğretim Elemanlarımız

Doç. Dr. Berna Ayat Aydoğan

Prof. Dr. Bülent Bayram

İnşaat Fakültesi Bazında Yayın Alanında Dereceye Giren Öğretim Elemanlarımız

Prof. Dr. Bestami Özkaya

Doç. Dr. Kaan Yetilmezsoy

Prof. Dr. Mehmet Çakmakçı

İlgili fotoğraflar için tıklayınız.